▶ MAR i AURORA BASANY MARTÍ ('La Colombina')
“Els humans tenim complexe de Déu i ens pensem que som invencibles”

Mari i Aurora Basany Martí, les impulsores de l’escola de circ, teatre i manualirtats ‘La Colombina¡
[download]https://www.ivoox.com/els-humans-tenim-complexe-deu-i-ens_md_51795440_wp_1.mp3[/download]

Pensen que la pandèmia del Covid-19 ha vingut a donar-nos una lliçó i a corregir “el complexe de Déu” que tenim els humans. “Ens pensem que som invencibles”, diu la Mar. Confien més aviat poc en la capacitat de canviar hàbits per part de la gent. “Hi haurà un canvi, durarà dos dies i després tornarem al mateix”, sentencia l’Aurora. Mar i Aurora, les germanes Basany Martí són les dues impulsores de La Colombina, l’escola de circ, teatre i manualitats del carrer Rector Triadó que ara que Barcelona entra en la fase 2 podrà reobrir.

Com tothom, la Mar i l’Aurora van haver de tancar a mitjans del mes de març. De seguida van pensar que havien de fer coses i van posar en marxa espectacles i activitats en línia que, ja sigui a través de YouTube o de les xarxes socials, han servit per mantenir la gent activa -física o mentalment- i entretinguda durant les setmanes més dures del confinament.

La Colombina organitza cada any un casal d’estiu per a nens i nenes i enguany també ho farà encara que adaptat a les normes i limitacions obligades per la pandèmia. Ara reprenen la inscripció de nens que van haver de tallar en sec fa gairebé tres mesos. Asseguren que no detecten una preocupació “terrible” per part dels pares. “És normal que vulguin saber com serà un casal d’estiu i en quines condicions hi participaran els seus fills”, expliquen. “Nosaltres juguem amb l’avantatge de ser un casal molt petit, que ja partim d’unes ràtios molt reduïdes de nens i que sempre dediquem molta estona a fer activitats a l’exterior, apunta la Mar.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close