Informació en temps real sobre els nivells d’ocupació a autobusos i Metro

A causa del coronavirus, s’han establert mesures al transport públic per prevenir contagis davant l’emergència sanitària. Per facilitar la planificació del viatge i evitar aglomeracions, TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) ha crear un aplicatiu que mostra indicadors de l’ocupació mitjana estimada. A través del lloc web tmb.cat es pot consultar la informació per línia, sentit, estació i franja horària per al metro; i per línia, sentit i franja horària per al bus.

Les dades són estimacions mitjanes. Els nivells d’ocupació estimada podrien veure’s alterats en cas d’incidències imprevistes en el servei. Quan l’usuari consulta l’estat de la seva línia de metro o de bus, el sistema mostra el nivell d’ocupació mitjana estimada per al dia i l’hora en què s’està fent la consulta. També es poden fer consultes sobre l’ocupació estimada per a altres dies o franges horàries.

Un cop acabi l’emergència, les autoritats del transport metropolità (ATM) territorials establirà el mecanisme de compensació de títols no utilitzats i caducats. També es realitzaran els bescanvis de títols defectuosos durant l’emergència sanitària.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off