▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
En la fase 3 i en la recta final de l’estat d’alarma

La tertúlia de Ràdio Hostafrancs amb Josep Espín (FAECH), Lluís Llanas (Ass. Comerciants de Creu Coberta) i Jordi Clausell (AV Hostafrancs)

RÀDIO HOSTAFRANCS
En la fase 3 i en la recta final de l'estat d'alarma
/

 

Tertúlia de Ràdio Hostafrancs enregistrada el 17 de juny de 2020. El president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), Josep Espín; el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, i el secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Jordi Clausell, conversen sobre la nova situació que suposa l’entrada de l’àrea de Barcelona en la fase 3 de desescalada, a prop del final de l’estat d’alarma i amb la mirada posada en una revetlla de Sant Joan que serà diferent a totes les que hem conegut.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open