Guàrdia Urbana i Mossos reforçaran la vigilància a la plaça Joan Pelegrí

La porta del local comercial en desús que està ocupat

Una patrulla de Mossos d’Esquadra o de la Guàrdia Urbana farà vigilància continuada durant diverses hores al dia a la plaça Joan Pelegrí. És l’acord que s’ha pres en la reunió per videoconferència que han mantingut aquest dijous responsables del Districte de Sants Montjuïc i comandaments locals dels dos cossos policials i representants de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. El motiu de la trobada eren els incidents i robatoris amb intimidació que, segons denuncien persones que resideixen a la zona, són freqüents en les darreres setmanes.

Els fets, segons els veïns, són protagonitzats per un grup de joves que des de fa un temps ocupen un dels locals tancats als baixos de la plaça. Aquesta ocupació està sent motiu de preocupació en el veïnat i també, en algun cas, focus d’incidents. Dimecres d’aquesta setmana es va produir una baralla entre alguns dels joves que es mouen al voltant del local ocupat. Els fets van fer que intervingués la policia que fa fer 9 detencions.

La setmana vinent el Districte convocarà una nova reunió, aquest cop presencial, amb representants dels veïns i de les entitats per avaluar la situació i el resultat que pugui donar el reforç de la vigilància a la plaça Joan Pelegrí.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off