▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Com celebrar una festa major en plena pandèmia? Com serà el curs escolar?

Ton Martínez (ERC Sants-Montjuïc), Josep Ortiz (AV Hostafrancs i Víctor Ranera (escola Joan Pelegrí)

D’esquerra a dreta: Dídac Boza (Ràdio Hostafrancs), Víctor Ranera (Escola Joan Pelegrí), Ton Martínez (ERC Sants-MontjuÏc) i Josep Ortiz (AV Hostafrancs) | Foto: Jaime Gaixas

 

La festa major de Sants, del 22 al 26 d’agost, serà “molt light”. Així l’ha definit Ton Martínez, conseller d’ERC al Districte de Sants-Montjuïc i membre de la comissió del carrer Alcolea de Baix. En l’última reunió de les comissions de carrers de Sants s’ha dibuixat un panorama d’excepció. No hi haurà entarimats per les orquestres ni actuacions musicals, s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat i amb una important restricció horària. Fins i tot estarà condicionat el tradicional guarnit dels carrers. Excepcionalment enguany no es decoraran ni la portalada ni el final dels carrers.

A Hostafrancs, tot i que la festa major és un més més tard, a finals dee setembre, les coses no pinten gaire millor. El president de l’Associació de Veïns, Josep Ortiz, té seriosos dubtes sobre el pregó de festa major que cada any organitza l’entitat veïnal i que, normalment, es fa a la Sala de Plens de l’Alcaldia. Atesos tots els condicionants i la necessitat de guardar les distàncies de seguretat, Ortiz, es manifesta partidari de que enguany no se celebri el pregó.

Al setembre també arribarà un curs escolar “estrany” segons paraules del director de l’escola Joan Pelegrí, Víctor Ranera.

Ton Martínez, Josep Ortiz i Víctor Ranera han estat els participants aquesta setmana en les ‘Converses del Meeting Point’, la tertúlia de Ràdio Hostafrancs. El programa s’ha enregistrat aquest dimecres 1 de juliol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close