Ràdio Hostafrancs col·labora amb el Casal d’Estiu de la Fundació Canpedró

Fer ràdio i divertir-se descobrint el llenguatge d’aquest mitjà serà una de les activitats de les quals podran gaudir els adolescents que participin en el casal d’estiu que organitza la Fundació Canpedró durant els mesos de juliol i agost. L’entitat ha programat activitats lúdiques i de suport educatiu destinat a fills i filles de famílies usuàries del centre de servei ubicat al carrer Sant Crist número 13.

El casal d’estiu de Canpedró acollirà 30 menors, distribuïts en tres grups de 10 i amb edats compreses entre els 3 i els 17 anys. La iniciativa compta amb la col·laboració del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i ara també de Ràdio Hostafrancs, que s’ha afegit al casal oferint un taller de ràdio destinat als grup de nois i noies més grans. Durant l’estiu Ràdio Hostafrancs emetrà un programa que serà realitzat i presentat pels mateixos adolescents que participin en les activitats.

El taller de ràdio es farà durant la setmana a l’estudi ubicat al Meeting Point i el programa ‘Casal d’Estiu Canpedró’ s’emetrà els dissabtes a les 17 h i es difondrà també a través d’Instagram.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close