▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Mascareta obligatòria

La tertúlia de Ràdio Hostafrancs amb Joan Riedweg (director de cinema), Àngels Boix (PSC Sants-Montjuïc) i Xavi Margalló (comerciant)

RÀDIO HOSTAFRANCS
Mascareta obligatòria
/

 

Mascareta obligatòria en totes les circumstàncies i a qualsevol lloc. Com se’n sortiran la cultura, el comerç, la restauració i la resta d’activitats econòmiques? S’acosten les festes de barri i no sabem com les podem fer compatibles amb una pandèmia que no s’acaba perquè encara no tenim una vacuna i perquè estem molt lluny de la immunitat de grup. Són els temes de tertúlia en les ‘Converses del Meeting Point‘ enregistrades el 8 de juliol a l’estudi de Creu Coberta, 26. Els participants aquesta setmana són: Joan Riedweg, director de cinema; Àngels Boix, consellera al Districte de Sants-Montjuïc pel PSC, i Xavi Margalló, comerciant i membre de la junta de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open