Paquet turístic per atreure visitants al barri

Al preu de 210€ per persona, s'ofereixen dues nits a l'hotel Catalonia Plaza, visites al comerç de proximitat, al Poble Espanyol i a les piscines de Montjuïc

Diverses entitats socials i culturals, eixos comercials i empreses, amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc i de l’agència municipal Barcelona Activa han creat un paquet turístic de tres dies per redescobrir els barris de Sants-Montjuïc i gaudir d’alguns dels seus equipaments de lleure. El paquet turístic s’adreça a famílies de Barcelona, de la resta de Catalunya, de la resta de l’Estat i del sud França que vulguin venir a gaudir de tres dies de tres dies descans i d’activitats, allotjant-se durant dues nits al barri d’Hostafrancs, en concret a l’Hotel Catalonia Plaza.

El primer dia descobriran la història del barri i dels seus comerços amb una ruta teatralitzada. L’endemà faran una gimcana per equips al Poble Espanyol, i tallers infantils amb els artesans d’aquest recinte. Després, l’associació Artixoc, una de lesïc des de la terrassa de l’Hotel Catalonia Plaza (plaça d’Espanya) entitats col·laboradores, ofereix a la canalla un altre taller artístic a l’hotel.

El darrer dia, els visitants es refresquen i gaudeixen de les vistes espectaculars des de les Piscines Municipals de Salts de Montjuïc.

El preu és d’aquest paquet turístic és de 210 € per persona, en base a famílies de quatre persones (tot inclòs excepte els sopars). L’associació Més que Cures ofereix addicionalment un servei de cura d’infants i persones grans.

‘Turisme Km0: destí Sants-Montjuïc’ és una iniciativa privada-pública liderada per l’agència Tarannà Viatges amb Sentit i l’associació Aethnic, en el marc de la Taula del Sector Turístic de Sants-Montjuïc.

Des del maig de 2019 fins al març passat, el treball d’aquesta Taula s’ha centrat en relacionar el sector hoteler amb les entitats sociolaborals del territori, per tal d’impulsar la contractació inclusiva i de proximitat. Amb la crisi de la covid-19, el pla de treball previst per a aquest any s’ha reformulat per adaptar-se a la nova prioritat: reactivar l’activitat econòmica del districte a través del turisme.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open