Els positius de coronavirus es disparen a Sants-Montjuïc

És el districte de Barcelona amb més casos amb prova PCR per cada 100.000 habitants. La taxa s'ha triplicat en una setmana

Les dades del coronavirus més recents a Barcelona tornen a destacar un brot a Sants-Montjuïc, ja que el districte ha quadruplicat els casos positius per cada 100.000 habitants en una setmana. La incidència ha passat de 16 a 63 contagis nous. En xifres absolutes, els positius amb una prova PCR s’han inmcrementat en aquest districte de 29 a 116.

Les dades més recents apunten que els positius amb una prova PCR s’han gairebé triplicat a la ciutat de Barcelona l’última setmana i han passat de 164 a 458. Per districtes, destaca l’augment a Sants-Montjuïc, que ha augmentat de 16 a 63 casos per cada 100.000 habitants. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha admès que hi ha 29 brots petits localitzats a la ciutat: “Hi ha un augment de contagis important que ens ha de preocupar”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open