Denuncien una sèrie de robatoris al pàrquing soterrani del carrer Vilardell

Han aparegut cotxes amb les portes forçades o els vidres trencats. Alguns testimonis parlen de dos individus que freqüenten la instal·lació en els darrers dies

Cotxes amb les portes forçades o amb els vidres trencats i robatori dels objectes de l’interior. És la imatge que s’ha repetit en diverses ocasions en els darrers dies al pàrquing soterrani del carrer Vilardell, segons expliquen a Ràdio Hostafrancs testimonis presencials d’aquests episodis. Parlen de dos homes d’aproximadament 30 anys que en els darrers dies freqüenten les plantes de l’aparcament aquesta setmana.

Les mateixes fonts adverteixen els usuaris de la instal·lació perquè extremin les precaucions i evitin deixar objectes de valor als cotxes i esperen que la Guàrdia Urbana puguin acabar amb aquesta onada de robatoris.

Aquestes setmanes de juliol l’aparcament soterrani del carrer Vilardell acostuma a tenir aproximadament un 70% de les places ocupades. La instal·lació té tres plantes on es distribueixen places de pupilatge, utilitzades per veïns del barri; places de 12 hores, utilitzades majoritàriament per treballadors del Mercat d’Hostafrancs i places d’aparcament per hores.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off