▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Les restriccions per la pandèmia, l’espionatge polític i la monarquia

Tertúlia amb Lluïsa Erill (Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta), Georgina Lázaro (Junts per Catalunya) i Albert Torras

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Les restriccions per la pandèmia, l'espionatge polític i la monarquia
/
D’esquerra a dreta: Albert Torras, Dídac Boza, Lluïsa Erill i Georgina Lázaro | Foto: Jaime Gaixas

 

Fins a quin punt haurem de fer passes enrere i aplicar mesures restrictives aquí, a l’àrea metropolitana, a la ciutat de Barcelona i al barri per contenir l’amenaça d’una segona onada de la pandèmia que podria acabar sent letal en tots els sentits, el de la salut i el de l’economia?

Poques hores abans de les noves restriccions i recomanacions establertes pel Govern per a tota la primera corona metropolitana de Barcelona, dimecres 15 de juliol, hem fet la tertúlia setmanal de Ràdio Hostafrancs amb Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Georgina Lázaro, consellera portaveu de Junts per Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc, i amb Albert Torras, periodista, escriptor i cap de comunicació de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open