Hostafrancs, entre els barris amb més incidència acumulada de la Covid

Segons les dades de l'Agència de Salut Pública de Barcelona de casos amb diagnòstic positiu des que va començar la pandèmia

Font: Agència de SAlut Pública de Barcelona

El nombre acumulat de persones residents al barri d’Hostafrancs amb diagnòstic confirmat de Covid-19 és de 1.070 per 100.000 habitats. La dada correspon al còmput que fa de la pandèmia l’Agència de Salut Pública de Barcelona, des que va començar la pandèmia. A tota la ciutat, la xifra acumulada de casos és de 812 persones. Hostafrancs és un dels 10 barris de la ciutat on aquesta xifra és més alta, encara que queda lluny del grau d’incidència del barri amb la incidència més elevada de tot Barcelona, que és la Marina del Prat Vermell, on s’han acumulat 2.568 casos per 100.000 habitants.

L’Agència de Salut Pública de Barcelona analitza la situació per unitats de territori més petites que els barris. En el cas d’Hostafrancs, les dades indiquen que els sectors on el coronavirus ha afectat més persones són: a) l’àrea compresa entre el carrer de Tarragona i el carrer Rector Triadó, a partir del cantó muntanya del carrer Consell de Cent i b) l’àrea compresa entre els carrers Moianès i Hostafrancs de Sió, des de Creu Coberta fins a la Gran Via.

Les dades dels barris veïns

Pel que fa als barris veïns a Hostafrancs, les xifres de casos confirmats de Covid-19 per 100.000 habitants són les següents:

  • La Bordeta: 917
  • Nova Esquerra de l’Eixample: 895
  • Sants: 826
  • La Font de la Guatlla: 760
  • Poble Sec: 717

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close