El Districte reclama a la Generalitat que modifiqui el projecte d’obres del metro per afavorir Creu Coberta

El regidor Marc Serra diu a Ràdio Hostafrancs que és “un error” haver prioritzat l'accessibilitat de la sortida de les Arenas

Foto: Jaime Gaixas

 

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, considera “un error” que el projecte de la Generalitat per donar accessibilitat a les estacions de metro de les línies 1 i 3 a la plaça d’Espanya hagi prioritzat l’accessibilitat de la sortida pel centre comercial les Arenes en detriment de l’accés més proper al carrer de la Creu Coberta i a l’eix comercial. En declaracions a Ràdio Hostafrancs, el regidor afirma que “s’ha de replantejar” el projecte. “Coincideixo al 100% amb l’anàlisi que fa l’Associació de Comerciants de Creu Coberta”, diu Serra. El regidor ha explicat que, després de parlar amb el president de l’eix comercial, Lluís Llanas, l’Ajuntament ha traslladat al departament de Territori i Sostenibilitat el seu “malestar i el suport a la petició de l’eix comercial”.


Marc Serra espera que s’acabi produint una modificació del projecte, tot i que admet que els canvis són difícils, un cop els projectes estan dissenyats i les obres estan licitades. “Crec que grans canvis no es podran introduir, però sí, unes escales mecàniques a la sortida de Creu Coberta”, ha dit el regidor.

El responsable del govern del Districte ha fet aquestes declaracions en una entrevista en profunditat amb Ràdio Hostafrancs que aquesta emissora emetrà a les 19 hores d’aquest divendres 25 de juliol. En la conversa Marc Serra analitza les últimes dades epidemiològiques de la pandèmia al Districte i les conseqüències de la Covid-19 sobre la vida econòmica i social, sobre la festa major de Sants i sobre les inversions municipals.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close