El Districte busca una seu alternativa per a Ona de Sants

L'emissora impulsada per l'Ateneu Popular de Sants es veurà obligada a deixar l'edifici del carrer Premià, 15 per unes obres estructurals que hi farà l'entitat propietària, la Federació de Cooperatives de Treball

Foto: Ona de Sants-Montjuïc

 

L’emissora Ona de Sants-Montjuïc, funcionant des de 1985 com a iniciativa radiofònica de l’Ateneu Popular de Sants, fundat el 1933, viu amb incertesa sobre el futur de la seva ubicació al barri de Sants. L’edifici on tenen la seva seu de lloguer, al número 15 del carrer de Premià, pertany a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i aquesta entitat té la intenció de fer-hi obres estructurals i d’instal·lar-hi ascensor. Per causa d’aquestes reformes la Federació considera que no pot garantir el lloguer a l’Ateneu Popular de Sants i a la seva ràdio. El Districte de Sants-Montjuïc s’ha ofert com a mediador i per ajudar a trobar una seu alternativa en cas, que com sembla el més probable, Ona de Sants hagi de deixar l’edifici de Premià, 15.

En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, el regidor del Districte, Marc Serra, ha explicat que hi ha hagut una reunió amb el president de l’Ateneu Popular de Sants i director de l’Ona de Sants, Germà Bustamante, per abordar el problema i buscar possibles solucions. “Ens hem posat a disposició per buscar alternatives per ajudar-los a interlocutar amb altres privats que els puguin llogar un espai i també per veure, dintre dels pocs equipaments públics que hi ha, si podem encabir alguna alternativa”, ha dit el regidor.

Segons Marc Serra, el Districte treballa tècnicament en analitzar les possibilitats d’ubicació de l’Ateneu i de l’emissora. “No tenim encara una solució però jo estic convençut que la trobarem”, conclou.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close