JUAN JESÚS GONZÁLEZ
Vinga que ja queda menys !

Article del president de l'Orfeó Atlàntida

Davant la terrible incertesa que ens ha creat la pandèmia del Covid 19, hem pogut sortir endavant amb la creació de noves situacions per assajar i l’adaptació a nous mitjans telemàtics. No sabem amb quina probabilitat haurem de continuar així. És dur! Ho sabem. I més per a aquells que encara no s’han adaptat al tipus d’assaig que actualment practiquem. Però és una oportunitat en temps de crisi global i ho hem comprovat amb el bon resultat del tan anhelat vídeo fet en col·laboració amb els nostres amics mexicans.

I davant d’aquestes situacions noves es genera encara més incertesa i més confusió. Hem de ser pacients. Hem de mantenir l’esperança. Hem de continuar treballant com ho hem fet fins ara. Tenim resultats i tenim projectes! I com sempre tothom és necessari i tothom té el deure i la responsabilitat de col·laborar per aconseguir millors resultats i més perquè tampoc sabem que ens portarà la tardor. Sentim a dir coses, però res concret. Haurem d’esperar. Hem de fer cas de les recomanacions pel nostre bé i el de les nostres famílies i amics. Per poder retrobar-nos i gaudir de la companyia d’aquells que hem trobat a faltar, de sentir-los, tocar-los, parlar amb ells, cantar plegats… En definitiva, TOT!

“Davant la incertesa de la pandèmia hem de ser pacients i mantenir l’esperança. L’Orfeó Atlàntida té projectes i hem creat un cor de nens i nenes, la Petita Atlàntida”

I també estem d’ enhorabona perquè seguim lluitant i hem creat un cor de nens i nenes, la Petita Atlàntida. Gràcies a tot@s per participar en el procés. Ara, com la petita llavor, necessitem donar-li el màxim suport i expansió al projecte. Necessitem la vostra ajuda per donar-lo a conèixer. I per aconseguir coincidir amb aquella dita del Talmud que diu que “la vida ha de ser una gran celebració” vam fer la publicació del vídeo col·laboratiu per el nostre 94 aniversari.

Diuen que la memòria es fa de moments. En un futur no molt llunyà quan pensem en el temps de la maleïda pandèmia que es va emportar amics i germans d’aquesta gran família universal, m’agradaria que a la vostra memòria arribessin sons melodiosos i imatges belles del nostre Orfeó i els nostres amics mexicans cantant i,alhora, la cara de la gent que mirant-ho plorava, però de goig.

Per 94 anys més, i més!


Juan Jesús González
President de l’ Orfeó Atlàntida

(Editorial publicat a la revista ‘Portaveu’, organ oficial de l’Orfeó Atlàntida)

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *