▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Agost sense festa a Sants i incertesa sobre la Festa Major d’Hostafrancs

Tertúlia amb Josep Espín (FAECH), Marina Berruezo (consellera de Cultura del Districte de Sants-Montjuïc) i Agus Giralt (Lleialtat Santsenca)

RÀDIO HOSTAFRANCS
Agost sense festa a Sants i incertesa sobre la Festa Major d'Hostafrancs
/
D’esquerra a dreta: Marina Berruezo, Dídac Boza, Agus Giralt i Josep Espín | Foto: Jaime Gaixas

 

Entrem en un mes d’agost diferent a tots els que hem conegut. Un agost sense turistes, un agost sense festa festa major de Sants -més enllà potser d’algun acte simbòlic- un mes d’agost que diuen -també serà el preàmbul a una tardor igualment condicionada per la pandèmia provocada pel virus SARS-CoV-2. Què passarà finalment amb la festa major d’Hostafrancs, programada en principi aquest any per les dates del 2 a l’11 d’octubre?

En parlem en l’última tertúlia de la temporada, abans del descans de l’estiu. Hi participen: Josep Espín (president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, FAECH), Marina Berruezo (consellera de Cultura en el govern del Districte de Sants-Montjuïc) i Agus Giralt (historiador i coordinador de la Lleialtat Santsenca).

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open