Baixen els nous casos de Covid-19, però no gaire

A Hostafrancs, del 27 de juliol al 2 d'agost es van confirmar 17 positius i la setmana anterior, 24

La xifra de nous casos amb diagnòstic confirmat de Covid-19 entre persones residents al barri d’Hostafrancs baixa lentament, segons indiquen les dades de l’Agència de Salut Pública de Barcelona sobre l’evolució de la pandèmia. La setmana del 27 de juliol al 2 d’agost es van registrar 17 casos confirmats de persones del barri, mentre que la setmana anterior, entre el 20 i el 26 de juliol, els casos confirmats van ser 24.

L’evolució a la baixa es lenta i la xifra de diagnòstics confirmats de les últimes setmanes queda lluny encara dels nivells dels primers dies de juliol. Entre el 6 i el 12 de juliol, el nombre de casos confirmats entre la població d’Hostafrancs va ser de 9 persones.

La proporció és semblant a la del conjunt de la ciutat. A tot Barcelona també es detecta una tendència a la baixa de nous casos, però molt superior als nivells que existien a començament de juliol. En la setmana del 27 de juliol al 2 d’agost es van confirmar a la ciutat un total de 1.551 casos de Covid-19, un centenar menys dels que es van diagnosticar en la setmana anterior.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close