Arriba la Grossa d’Hostafrancs

A partir del 27 d'agost es posen a la venda les participacions de 5 euros a Plats Cuinats Hostafrancs (c. Consell de Cent, 17)

Un any més, aquest 2020 el barri d’Hostafrancs té l’oportunitat de buscar col·lectivament la sort amb la Grossa de Cap d’Any. Ràdio Hostafrancs i Plats Cuinats Hostafrancs ofereixen participacions per al sorteig de la Grossa que Loteries de Catalunya realitzarà el 31 de desembre de 2020.

Les butlletes de participació costen només 5 euros, inclouen quatre números: 07396 – 11163 – 12062 – 97821. Això vol dir que amb una butlleta la persona que hi juga aposta 1 euro a cadascun dels quatre números. El cinquè euro del cost de cada butlleta serà un donatiu a l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, que fa possible aquest mitjà de comunicació al servei del barri. Per cada butlleta amb els números de la sort d’Hostafrancs hi ha quatre oportunitats d’encertar la Grossa i d’aconseguir un premi de 20.000 euros si algun dels quatre números de la participació coincideix amb el del primer premi.

Els números de La Grossa d’Hostafrancs estaran a la venda a partir del 27 d’agost (de dijous a diumenge) a la botiga de Plats Cuinats Hostafrancs (carrer Consell de Cent, 17).

Les participacions de la Grossa d’Hostafrancs estan gestionades per La Grossa de Campdorà, un dels principals punts de venda de Loteries de Catalunya arreu del país. el El 31 de desembre de 2017 la Grossa de Campdorà va repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros en premis i es va convertir en el primer punt de venda de Loteries de Catalunya en donar dos anys seguits dos grans premis. L’any 2016 també vam repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

Articles relacionats

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close