play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

La plaça Joan Pelegrí recupera el supermercat amb millor accessibilitat

Aquest dimecres 12 obre la nova botiga de la cadena Aldi que dona feina a 15 persones

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
La plaça Joan Pelegrí recupera el supermercat amb millor accessibilitat
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Des d’aquest dimecres 12 d’agost Hostafrancs compta amb un nou supermercat ubicat al cor del barri, al número 1 de la plaça Joan Pelegrí. L’establiment, de la cadena d’alimentació Aldi, compta amb una superfície comercial de 1.100 m2 i dona feina a 15 persones.

Per obrir aquest nou supermercat, Aldi ha millorat l’accessibilitat del local, incorporant una escala mecànica que permet l’accés directe des de la plaça fins a l’establiment que es troba a la planta -1 de l’edifici. També s’ha obert una cristallera per dotar la botiga de més visibilitat i llum natural de la que havia tingut anteriorment, quan pertanyia a una altra cadena de supermercats.

El responsable d’expansió d’Aldi a Catalunya, Sandro Malagrida, ha destacat a Ràdio Hostafrancs la importància de la nova botiga de la plaça Joan Pelegrí per la seva ubicació en ple nucli urbà del barri. “Un dels principals compromisos d’Aldi és el d’estar el més a prop possible dels nostres clients i per això apostem per reforçar la presència a nuclis urbans i centres de ciutat”, ha dit.

També aquest estiu Aldi obrirà un altre establiment al número 45 del carrer de Muntaner. D’aquesta manera la cadena tindrà amb 8 establiments a la ciutat de Barcelona, 43 a la demarcació i 69 a tot Catalunya. Les noves obertures s’emmarquen en el pla d’expansió de la companyia que preveu la implantació de 20 supermercats arreu de l’Estat, dels quals el 30% a Catalunya. L’expansió d’Aldi suposa la creació de 365 llocs de treball a Catalunya i Balears. Pel que fa la procedència dels productes, Aldi informa que el 26% dels seus proveïdors són catalans.

El nou supermercat Aldi de la plaça Joan Pelegrí obre amb un horari d’estiu de dilluns a dissabte, de 9.00 h a 21.30 h. i ofereix l’opció d’una hora d’aparcament gratis en el pàrquing del mateix edifici per una compra de 50 euros o superior.

Segons dades facilitades per la companyia Aldi, l’establiment d’Hostafrancs posa a la venda més de 2.100 productes, un 87% de marques pròpies. L’oferta de productes ecològics és de més de 200.

Durant el primer mes d’obertura el nou supermercat comptarà amb ofertes especials i el regal d’una bossa amb productes per una compra de 20 euros o superior.

Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off