Més de 150 activitats a Cotxeres-Casinet i la Casa del Mig en una tardor marcada per la pandèmia

Les inscripcions als tallers s'obren el dia 1 de setembre per al Punt Multimèdia i el dia 8 per al centre cívic

Foto: Xavier Mercadé (Enderrock)

Els centres cívics i equipaments municipals han preparat la programació dels tallers i els itineraris culturals que oferiran durant el quart trimestre de 2020. Els cursos, que començaran entre finals de setembre i inicis d’octubre, tindran una durada d’entre set i vuit setmanes. A causa de l’emergència sanitària produïda per la pandèmia de la covid-19, les dates d’inici i de realització dels cursos poden estar sotmeses a canvis. Al centre cívic Cotxeres-Casinet, l’oferta arriba als 132 tallers d’àmbits ben diversos i les inscripcions es faran a partir del 8 de setembre, tant de manera presencial com en línia.

Tallers sobre tècniques per parlar en públic, múltiples nivells de ioga i pilates, danses d’arreu del món -des de balls de saló fins a danses polinèsies-, teatre, arqueologia i cuina de mercat, son algunes de les activitats programades per a aquesta tardor a Cotxeres-Casinet.

Pel que fa al Punt Multimèdia de la Casa del Mig, les inscripcions començaran l’1 de setembre i s’allargaran fins un dia abans de l’inici del curs, també de forma presencial o en línia. A l’equipament del parc de l’Espanya Industrial, aquest trimestre hi haurà 19 tallers amb diversos cursos d’informàtica adreçats a la gent gran com ara els d’aprendre a fer videotrucades, d’iniciació a l’Arduino o com comprar de manera segura per Internet.

Per a més informació sobre el procés d’inscripció i sobre els cursos consulteu, les pàgines web dels centres cívics i dels equipaments esmentats.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open