Un crim d’aquest agost a Vila-seca enfronta dues famílies d’Hostafrancs

Un home de 38 anys és a la presó com a presumpte culpable d'haver matar un altre de 31 a una casa de la població tarragonina. Tots dos eren veïns del barri

La casa de Vila-seca on va tenir lloc el crim, la matinada del 27 d’agost de 2020 | Foto: Mossos d’Esquadra

El presumpte autor de l’homicidi amb arma blanca que es va produir la matinada de dijous 27 d’agost a una casa de la localitat de Vila-seca (Tarragonès), un home de 38 anys i la víctima, un altre home de 31 anys, són del barri d’Hostafrancs i tot apunta que l’origen del crim està en un triangle amorós. Segons ha informat el diari digital Tot Barcelona, citant fonts properes a les persones implicadades, el presumpte homicida, J. H., i la víctima, T., són veïns d’ètnia gitana del barri i eren molt amics, gairebé germans.

Segons les mateixes fonts, la dona de J. H., A. D., mantenia una relació en secret amb T., el millor amic del seu marit. Els dos matrimonis passaven per un moment complicat, segons aquestes fonts, i es trobaven en crisi.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha dictat presó provisional, comunicada i sense fiança pel presumpte homicida, a qui acusa d’assassinat i violació de domicili. Els Mossos d’Esquadra han declinat aportar detalls sobre els fets perquè està sota secret d’actuacions.

Segons la informació recollida per TotBarcelona.cat la dona, A. D., va dir al seu marit que marxava durant un mes a Vila-seca tota sola, mentre els fills de la parella es quedaven amb el pare. J. H. sospitava des de feia un temps de la seva dona, segons fonts properes, i la nit de dimecres va decidir anar fins a Vila-seca. Va accedir per la part de darrere a la casa, situada al carrer Santiago Rusiñol, i, un cop a l’interior, va trobar la seva dona amb T., el seu millor amic. J. H. va matar el seu amic amb un ganivet i va estar a punt de fer el mateix amb la seva dona, segons aquestes fonts. L’arribada de la policia local, però, va impedir una segona mort.

Fotos penjades a les xarxes socials tant de la víctima com del pressumpte homicida mostren que tenien una relació molt estreta. A més, treballaven plegats i sortien a sopar sovint amb les seves parelles. De fet, tenien fins i tot tenien un vincle familiar, perquè T. estava casat amb la neboda de J. H., segons les mateixes fonts.

El crim ha commogut els entorns familiars que viuen a Hostafrancs. Fonts properes adverteixen que la família de T. busca venjança i ha amenaçat A. D., la dona del presumpte homicida, perquè creuen que és la culpable de tot.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open