El metro funciona al 100% des d’aquesta setmana

Es reforça el servei en hora punta de matí dues setmanes abans de l'inici del curs escolar

Des d’aquest dilluns 31 d’agost, el servei de metro tindrà en funcionament tots els trens de la xarxa en hora punta de matí, dues setmanes abans que l’any passat, per facilitar la mobilitat en el context sanitari actual. S’ha normalitzat la circulació de trens als trams de les línies 1 i 4 afectats per les obres de millora d’aquest estiu i es reforça la xarxa per facilitar la mobilitat amb la tornada al curs escolar. L’oferta s’amplia amb la incorporació de cinc trens més que el curs escolar anterior a les línies L1 i L5. Enguany funcionaran un total de 159 combois durant la franja de més afluència d’usuaris.

Per facilitar que els desplaçaments en metro es facin de manera més segura també s’han habilitat dispensadors de gel hidroalcohòlic i s’ha reforçat la informació en línia per donar a conèixer en temps real l’afluència a cada línia.

És obligatori portar mascareta i cal rentar-se les mans amb freqüència i evitar les hores punta en la mesura del possible.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open