La direcció del PDeCAT de Sants-Montjuïc també estripa el carnet

Tots els membres de l'agrupació del districte s'han donat de baixa en bloc en desacord amb el litigi judicial que ha presentat la direcció nacional contra Junts per Catalunya

Foto: PDeCAT

Aquest dilluns el comitè executiu del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) de Sants-Montjuïc ha dimitit en bloc i tots els seus membres s’han donat de baixa de la formació, sumant-se a l’allau de desercions de les últimes hores per l’enfrontament obert entre el partit i Junts per Catalunya, l’organització que lidera Carles Puigdemont. Els responsables de l’agrupació de Sants-Montjuïc rebutgen el camí de la judicialització iniciada per la direcció nacional del PdeCAT i així ho han fet públic en una carta adreçada als associats de la formació.

Carta als associats del Partit Demòcrata (PDeCAT) de Sants-Montjuïc:

Benvolguts/des associats/des de Sants-Montjuïc,

Des de l’executiu de l’agrupació de Sants-Montjuïc refusem contundentment el camí de la judicialització iniciada per la Direcció Executiva Nacional (DEN) del PDeCAT contra la formació política de Junts per Catalunya.

Aquest procés que s’inicia és la confirmació que el PDeCAT ha decidit posar punt i final a qualsevol pont d’esperança per arribar a un acord amb Junts per Catalunya per consolidar un nou espai. Contràriament a les manifestacions públiques esgrimides els darrers 2 anys que només han servit per calmar els nostres ànims com a associats mentre esperàvem que se’ns donés la paraula a les urnes. Una promesa que avui ja és caduca. l presentem, en conseqüència, la dimissió de les nostres responsabilitats orgàniques i la baixa com associats del Partit Demòcrata.

Des de l’1 d’Octubre del 2017, des de l’executiu de Sants-Montjuïc, hem anat distanciant-nos mica en mica de la DEN que tot i un canvi en la mateixa en el Congrés del 2018 va mantenir pràcticament la mateixa dinàmica on les paraules i els fets divergien constantment. El temps, malauradament, ha anat afermant aquest distanciament. Amb la sensació creixent d’entendre que viuen en una realitat paral·lela i nostàlgica on els votants del que un dia fou Convergència pensen i viuen igual que fa 15 anys.

Junts per Catalunya és el projecte polític que una majoria aclaparadora de la massa social del PDeCAT de Sants-Montjuïc volem construir per assolir la independència de Catalunya. 1 ho saben. 1 ho sabem. És aquest també el motiu pel qual durant aquest temps de negociació no s’han atrevit a posar a les urnes i així evitar confrontar-se amb la realitat.

Els actius del PDeCAT són la seva gent i el seu ‘know-how’. La batalla judicial que la Direcció inicia és la ratificació de no haver entès l’essencial: És la gent qui dóna valor a la marca i no uns drets electorals.

Els nostres esforços, amb tota la gent dels barris de Sants-Montjuïc que ens vulgui acompanyar, aniran dipositats a construir Junts per Catalunya. l sabem que en serà molta. Sabem que en sereu molts.

Mil gràcies a tots vosaltres, associats/des de Sants-Montjuïc, per aquests quatre anys de persistència, feina i il•usió al capdavant del Districte. Estem segurs que ens retrobarem ben aviat amb molts de vosaltres.

També volem donar les gràcies per la feina i dedicació a tots els treballadors/es del Partit Demòcrata i als càrrecs electes i membres de la direcció amb qui hem pogut compartir un debat sincer al respecte.

Una abraçada i molta salut.

Executiu del Districte de Sants-Montjuïc del Partit Demòcrata.

Sants-Montjuïc, Barcelona, Catalunya, 31 d’agost del 2020.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open