play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Així afronten l’inici de curs els centres educatius d’Hostafrancs

Tertúlia amb Jordi Luengo, director de l'Escola Francesc Macià; Javier Marsà, director de l'Institut Joan Coromines; Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs – Escola Joan Pelegrí i Conxita Pérez, professora jubilada

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Així afronten l'inici de curs els centres educatius d'Hostafrancs
/

Descarrega ?

Moltes ganes de reiniciar les classes després de sis mesos i disposats a compatibilitzar la seva feina vocacional d’educadors amb les mesures de prevenció i els condicionants que imposa la pandèmia. Així és com afronten l’inici del curs escolar els responsables de tres centres educatius del barri que han intervingut en la primera tertúlia de la temporada a Ràdio Hostafrancs. Les ‘Converses del Meeting Point’ han comptat aquesta setmana amb la participació de Jordi Luengo, director de l’escola Francesc Macià; Javier Marsà, director de l’Institut Joan Coromines; Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs (escola Joan Pelegrí) i Conxita Pérez, professora d’institut jubilada i vocal de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off