Nextdoor reconeix Creu Coberta com a ‘Superbarri’ de Barcelona

La multinacional propietària de la xarxa social basada en comunitats locals valora la tasca de l'eix comercial i dels seus usuaris d'Hostafrancs en favor de la solidaritat i el comerç de proximitat

El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, rep el premi ‘Superbarri’ de mans de la directora de Nextdoor Espanya, Joana Caminal | Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Nextdoor, l’empresa multinacional que ha creat la xarxa social del mateix nom dedicada específicament a comunitats locals d’arreu del món ha concedit a l‘Associació de Comerciants de Creu Coberta el premi ‘Superbarri 2020’. És un reconeixement que fan l’entitat i els usuaris de Nextdoor del barri d’Hostafrancs per impulsar la solidaritat i el comerç local.

Amb aquest premi Nextdoor Espanya reconeix la ‘Superilla d’Hostafrancs’ (segons la denominació que utlitza l’aplicació) com el millor barri de Barcelona. A Madrid, Nextdoor ha atorgat aquest premi al barri del Pilar.

El lliurament del premi s’ha fet aquest dilluns 14 de setembre en un acte celebrat al Meeting Point (carrer Creu Coberta/Diputació) i on ha intervingut la regidora de Comerç i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín. També hi han assistit els regidors Jordi Castellana i Gamisans (ERC) i Jordi Martí i Galbis (Junts per Catalunya); diversos consellers del Districte de Sants-Montjuïc i membres de la junta directiva de l’eix comercial de Creu Coberta-

El premi l’ha rebut el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, de mans de la directora de Nextdoor Espanya, Joana Caminal.

La regidora de Comerç. Montserrat Ballarín, intervé en l’acte davant membres de la junta de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta | Foto: Ràdio Hostafrancs
Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close