▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Tardor de festes limitades i convivència amb la Covid

Tertúlia amb Josep Espín, president de la FAECH; Lluís Llanas, president de l'Associació de Comerciants de Creu Coberta, i Pepe Pérez-Calvo, conseller portaveu d'ERC al Districte de Sants-Montjuïc

RÀDIO HOSTAFRANCS
Tardor de festes limitades i convivència amb la Covid
/
D’esquerra a dreta: Pepe Pérez Calvo, Lluís Llanas i Josep Espín | Foto: Ràdio Hostafrancs

D’aquí a pocs dies arribaran les Festes de la Mercè de la Covid 19. Unes festes condicionades pel risc de contagis, sense actes massius. A Hostafrancs ho notarem especialment perquè no hi haurà l’espectacle de música i foc que cada any converteix l’avinguda Maria Cristina i les fonts de Montjuïc en l’epicentre de la ciutat. Som a dues setmanes d’una festa major d’Hostafrancs, també minvada, sense pregó i amb un calendari més curt, entre els dies 1 i 4 d’octubre. La vida, tot i les limitacions, ha continuar al barri, als comerços, a les entitats, a l’Ajuntament del Districte.

Tertúlia amb Josep Espín, president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i Pepe Pérez-Calvo, conseller portaveu d’ERC al Districte de Sants-Montjuïc.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off