▶ JOSEP ESPÍN, president de la FAECH
“Hem volgut donar suport a la cultura i un missatge de seguretat”

Entrevista al primer responsable de la comissió de la Festa Major d'Hostafrancs, a les portes d'una edició reduïda en temps, en espais i en activitats per culpa de la pandèmia

Descarrega 🠋

“Des del primer moment la comissió tenia la voluntat de poder fer festa. És veritat que quan vam començar ho veiem tot més negre”. És el primer argument del president de la Federació d’Entitats, Associacions i Comissions d’Hostafrancs, Josep Espín, quan se li demana una valoració sobre com ha quedat el programa de la Festa Major del barri en aquest any de la Covid. Una trentena d’activitats entre els dies 1 i 4 d’octubre, amb aforaments limitats i distància social i concentrades essencialment al pati del Casinet, un espai a l’aire lliure que permet controlar la distribució del públic. Espín ha dit a Ràdio Hostafrancs que la comissió de la festa major “ha volgut donar suport a la cultura, un dels sectors que ho està passant malament i al qual li costarà de recuperar-se”. “Hem volgut donar un missatge de seguetat, de que podem fer les activitats de forma segura, seguint els protocols que ens marquen”, ha afegit.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close