La Festa Major 2020 a Ràdio Hostafrancs

De l'1 al 4 d'octubre la programació especial de l'emissora comunitària del barri inclou entrevistes, documentals i la retransmissió en directe d'algunes actuacions musicals

Ràdio Hostafrancs s’omple de Festa Major, entre els dies 1 i 4 d’octubre, les dates en les quals té lloc un programa d’activitat més reduït que en les totes les edicions anteriors i on les activitats presencials obertes al públic es veuen limitades per la pandèmia. Per això, la ràdio serà una de les vies per seguir les activitats de la Festa Major d’Hostafrancs 2020.

Dijous 1 d’octubre, a les 17 h començarà un programa ‘Especial Festa Major’ en el qual intervindran persones vinculades a les entitats del barri i també representants institucionals del Districte de Sants-Montjuïc. L’espai, conduït per Dídac Boza i Laura Nicolàs, comptarà entre d’altres amb la participació d’Alfred Picó, expert en comunicació i el conseller del barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas. S’inclouran entrevistes a responsables d’entitats representatives del barri i reportatges de caràcter històric sobre la figura del metge i pedagog Joan Pelegrí, fundador del Centre Montserrat Xavier i sobre la jornada de l’1 d’octubre de 2017 a Hostafrancs, recordant la jornada del referèndum que va reprimir l’Estat. A les 19 h, Ràdio Hostafrancs connectarà en directe amb el pati de Casinet d’Hostafrancs per escoltar el Toc d’inici de la Festa Major i el manifest de les entitats. Aquest programa especial es reemetrà divendres 2 d’octubre, a partir de les 15 h i dissabte 3 d’octubre, a les 8 h.

Dissabte 3 d’octubre, a les 21.30 h, Ràdio Hostafrancs tornarà al pati del Casinet d’Hostafrancs i retransmetrà en directe l’actuació de Pepet i Marieta. En acabar aquesta actuació, pels volts de les 23.30 h, emetrem una de les obres de radioteatre protagonitzades pel quadre d’actors del grup hostafranquí ‘No sabem on anem’. Escoltarem la versió radiofònica de ‘Trampa mortal’ d‘Ira Levin, una producció enregistrada l’any 2018.

Diumenge 4 d’octubre, a les 17.30 h s’oferirà també en directe l’última actuació musical de la Festa Major d’Hostafrancs 2020, la cantada d’havaneres a càrrec del grup Montjuïc.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close