▶ GUILLEM ERILL, pilot de motocilisme
“La moto és un esport perillós i li has de tenir respecte, però no pots anar amb por”

Entrevista al jove hostafranquí que competeix en el campionat d'Espanya de Superbike i ja ha tingut el seu primer tast en un mundial

Descarrega 🠋

Guillem Erill té 19 anys. Viu a Hostafrancs però sovint passa els caps de setmana lluny del barri. La seva passió pel motociclisme de velocitat el porta a circuits com el de Jerez, on competeix en el campionat d’Espanya de Superbike, en la categoria Superesport 600 en la qual s’acaba d’estrenar aquest any. En la nova categoria ha tingut ja una primera oportunitat de testar l’experiència de córrer en un mundial. Va ser el passat 20 de setembre al Circuit de Barcelona Catalunya, a Montmeló. En conversa amb Ràdio Hostafrancs, des de Jerez, Erill assegura que estar en el mundial “ha estat una gran oportunitat per seguir avançant” però ara per ara el seu objectiu és “consolidar en Superesport 600 i més endavant poder fer el pas cap al mundial”.

En la cursa del dia 20 a Montmeló, Guillem Erill es va veure involucrat en un accident en el qual, sortosament, ningú no va prendre mal. El jove hostafranquí és perfectament conscient del que significa competir en motociclisme de velocitat. “Has de tenir respecte perquè saps que és un esport bastant perillós, però no pots anar amb por. Sempre has de tenir en compte que et pots fer mal, però és part de l’esport”, afirma.

Quan tenia 3 anys i mig li van regalar la primera moto infantil. A prop de fer els 8 anys va aconseguir una beca que atorgava el RACC i a partir de llavors va començar a competir en velocitat. Ha tingut sempre un bon aliat en la passió pel motociclisme, el seu pare, Ramon, que havia corregut en les 24 hores de Montmeló.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close