▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Una Mercè menys festiva, però la vida segueix

Tertúlia amb Georgina Lázaro (Junts per Catalunya) i Agus Giralt (Lleialtat Santsenca)

Descarrega 🠋

Sabem com vam entrar en la crisi de la Covid i no sabem com en sortirem ni quan. Sí que sabem que, de moment, ens toca conviure-hi i adaptar-nos. El dia que s’emet aquest programa de les ‘Converses del Meeting Point’ és 24 de setembre, la diada de la Mercè. No en podem dir ‘Festa Major’ amb tot el que això significa a la ciutat de Barcelona. La Mercè 2020 és un bon exemple de com la vida cultural i ciutadana s’han d’adaptar a les circumstàncies. D’aquí a pocs dies serem a la festa Major d’Hostafrancs i tindrem la nostra pròpia versió local del que és una amotllar la vida social i cultural a una pandèmia.

Tertúlia amb Georgina Lázaro, consellera-portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc, i Agus Giralt, coordinador de la Lleialtat Santsenca.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close