▶ ÀUDIO | PROGRAMA ESPECIAL
Especial ‘Festa Major d’Hostafrancs 2020’

D’esquerra a dreta: Alfred Picó, Dídac Boza, Laura Nicolàs i Jaume Gaixas | Foto: Ràdio Hostafrancs

PRIMERA HORA

Descarrega 🠋

SEGONA HORA

Descarrega 🠋

Programa especial de Ràdio Hostafrancs per a donar la benvinguda a la Festa Major del barri, emès dijous 1 d’octubre de 2020. Un espai conduït per Dídac Boza i Laura Nicolàs des de l’estudi de Creu Coberta – Diputació amb la participació de Jaume Gaixas, conseller del barri d’Hostafrancs i d’Alfred Picó, periodista i professor de comunicació hostafranquí.

En aquest especial de Festa Major han intervingut Marc Serra, regidor del Districte de Sants-Montjuïc; Neus Munté, regidora presidenta del Consell de Districte; Josep Espín, president de la FAECH; Josep Ortiz, president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs; Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants Creu Coberta; Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Teresa Villoro, directora de la Fundació Canpedró; Pepe Pérez Calvo, conseller portaveu d’ERC al Districte de Sants-Montjuïc; Albert Deusedes, conseller portaveu del PSC al Districte i Josep Bordes (Pepet) de ‘Pepet i Marieta‘.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close