Inici de la Festa Major d’Hostafrancs amb referències a la “monarquia corrupta” i a l’1-O

El regidor Marc Serra repassa les circumstàncies històriques que han envoltat la festa del barri durant 160 anys

RÀDIO HOSTAFRANCS
Inici de la Festa Major d'Hostafrancs amb referències a la “monarquia corrupta” i a l'1-O
/
El regidor Marc Serra durant la seva intervenció en l’acte inaugural de la Festa Major d’Hostafrancs 2020

 

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, va voler fer un repàs a les circumstàncies col·lectives viscudes durant el més d’un segle i mig d’història de la Festa Major d’Hostafrancs en la seva intervenció durant l’acte inaugural de la celebració d’aquest any. Serra va destacar que en 160 anys d’història, la Festa Major d’Hostafrancs ha hagut de conviure amb situacions difícils i va esmentar grans epidèmies de grip, dues guerres mundials, una guerra civil, 40 anys de dictadura o una transició en la qual molta gent del barri va lluitar. El regidor, de Barcelona en Comú, va incloure en la seva intervenció dues referències més actuals: “Una monarquia que ara s’està destapant que és molt corrupta i un 1 d’octubre en què els veïns ens vam unir a les escoles per defensar els drets més bàsics, malgrat les diferències”.

També la regidora-presidenta del Consell de Districte, Neus Munté, de Junts per Catalunya, va incorporar un “visca l’1 d’octubre” al final del seu Parlament en l’acte que va tenir lloc precisament aquest dijous 1 d’octubre al pati del Casinet d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open