▶ JOSEP BORDES (PEPET) de 'Pepet i Marieta'
“Ara estàs tan agraït de poder tocar que ho vius com si fos l’últim ‘bolo’ de la teva vida”

Entrevista al músic ebrenc que actua aquest dissabte al Casinet, dins de la Festa Major d'Hostafrancs

RÀDIO HOSTAFRANCS
“Ara estàs tan agraït de poder tocar que ho vius com si fos l'últim 'bolo' de la teva vida”
/

Josep Bordes, Pepet (‘Pepet i Marieta’) és un dels artistes musicals convidats aquest any en el programa reduït de la Festa Major d’Hostafrancs. Abans d’actuar aquest dissabte 3 d’octubre, a partir de les 21.30h al pati del Casinet, el cantant de la comarca del Montsià i líder de la banda, ha dit a Ràdio Hostafrancs que se sent “un privilegiat” perquè tanquen l’estiu havent fet set actuacions, la setena és la d’aquest dissabte al Casinet. Bordas prefereix mirar l’ampolla mig plena de la situació de la cultura i la música en plena pandèmia. Recorda que en anys anteriors Pepet i Marieta feia 35 o 40 actuacions entre els mesos de juny i setembre.

‘Pepet i Marieta’ assumeix les actuacions de petit format, amb limitació d’aforament i distàncies de seguretat obligades per la pandèmia amb agraïment. “Estàs tant agraït i de poder tocar i en tens tantes ganes que ho vius com si fos l’últim ‘bolo’ de la teva vida”, assegura Josep Bordes. Aquesta intensitat també la fa extensiva al públic: “La gent gaudeix encara que estiguin asseguts. Ho viuen intensament perquè ara tampoc no tenen moltes oportunitats d’assistir a concerts”, afirma.

Josep Bordes es felicita que recentment s’hagi acordat ampliar l’aforament en activitats culturals al 70% i posa de manifest la contradicció que suposa que un avió la gent viatgi colze amb colze mentre que en un esdeveniment cultural tothom ha de guardar un metre i mig de distància.

El cantant ebrenc celebra que hi hagi organitzadors “valents” com els de la Festa Major d’Hostafrancs que s’adonen que seguint les mesures de prevenció es pot seguir endavant. “HI ha molta gent que depèn d’això i que també es mereix poder guanyar-se el pa”, afirma el líder de Pepet i Marieta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off