La parròquia del Sant Àngel Custodi té nou rector

Aquest diumenge 4 d'octubre s'ha oficialitzat el relleu a l'església d'Hostafrancs. Fernando Acosta és el nou vicari en substitució de Francesc Nolla, jesuïta, de 85 anys

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
La parròquia del Sant Àngel Custodi té nou rector
/

 

La Missa de Festa Major i l’ofrena floral al Sant Àngel Custodi, celebrada aquest diumenge 5 d’octubre, a l’església del carrer Vilardell, ha servit per oficialitzar el relleu al capdavant de la parròquia d’Hostafrancs. Fernando Acosta, un sacerdot jove, ordenat l’any 2012, és ja el nou rector de la comunitat catòlica hostafranquina, culminant un procés de substitució que va començar fa mesos. Acosta succeeix Francesc Nolla, jesuïta de 85 anys que ha dirigit la parròquia del Sant Àngel Custodi durant més de 20 anys.

La designació de Fernando Acosta al capdavant de la parròquia del Sant Àngel Custodi trenca un costum històric de l’Arquebisbat de Barcelona que, per primera vegada en molts anys, no nomena un jesuïta per fer-se càrrec del temple d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open