▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Èxit de la Festa Major d’Hostafrancs i una visita de Felip VI a Barcelona poc desitjada

Tertúlia amb Jaume Gaixas (conseller del barri d'Hostafrancs), Lluïsa Erill (presidenta del Secretariat d'Entitats) i Mònica Noguera (comerciant)

RÀDIO HOSTAFRANCS
Èxit de la Festa Major d'Hostafrancs i una visita de Felip VI a Barcelona poc desitjada
/
D’esquerra a dreta: Jaume Gaixas, Dídac Boza, Lluïsa Erill i Mònica Noguera | Foto: Ràdio Hostafrancs

Festa Major d’Hostafrancs, prova superada. És la conclusió clara, un cop comprovat l’èxit d’organització i de participació -presencial o telemàtica- en les actes de la festa major d’Hostafrancs. En 160 anys d’història, la Festa Major d’Hostafrancs les ha vist de tots colors i, si descomptem les guerres o els moments més repressius de les dictadures aquesta de 2020 ha estat la festa major més estranya. La Festa Major s’adapta a la pandèmia, com ho fan les escoles, els comerços i el conjunt de la ciutadania. Altres adaptacions a la sensibilitat social i política del país semblen més difícils, potser impossibles. A les portes d’una visita encapsulada de Felip de Borbó, rei d’Espanya, a la ciutat, analitzem les possibilitats d’adaptació de la monarquia al temps que vivim.

Tertúlia de Ràdio Hostafrancs amb Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Jaume Gaixas, conseller d’Hostafrancs en el govern del Districte de Sants-Montjuïc, i Mònica Noguera, empresària i membre de la Junta de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open