Torna el carrer sense cotxes a Creu Coberta-Sants el proper cap de setmana

Dissabte 17 i diumenge 18, de 9h a 21h l'eix estarà tallat al trànsit entre la plaça d'Espanya i el carrer Arizala. Es farà el mateix tots els caps de setmana

El proper cap de setmana –dissabte 17 i diumenge 18 d’octubre– torna a aplicar-se la mesura municipal ‘Obrim carrers’ a l’eix Creu-Coberta-Carrer de Sants. El que tradicionalment s’ha conegut com “la carretera” deixarà de tenir trànsit de cotxes i de vehicles a motor cada cap de setmana, tal com va anunciar l’Ajuntament a començament de l’estiu. L’eix d’Hostafrancs i Sants estarà tallat al trànsit entre la plaça d’Espanya i carrer d’Arizala.

L’horari serà de 9h a 21h, tant dissabte com diumenge. Només podran usar la calçada els vehicles d’emergència i serveis municipals i els qui entrin o surtin d’un aparcament a la zona.

La fórmula de dedicar el carrer només a passejar o a circular en bicicleta durant els caps de setmana es recuperarà també al carrer Gran de Gràcia, però no es reprenen, de moment, les experiències de tall mensual de trànsit a la Via Laietana o al carrer Aragó.

A Hostafrancs, Sants i Gràcia les primeres experiències de carrer obert per a vianants -abans i després de l’estat d’alarma de la primavera- van tenir una acollida satisfactòria. En canvi, en altres casos la mesura va acabar de funcionar o va generar disfuncions, com el cas de la Via Laietana que va acabar perjudicant l’activitat dels dissabtes del Mercat de Santa Caterina.

Ràdio Hostafrancs surt al carrer dissabte 17

Amb motiu del reinici de la mesura ‘Obrim carrers’ Ràdio Hostafrancs instal·larà un estudi al carrer de la Creu Coberta dissabte 17 d’octubre. Tant al matí com a la tarda s’emetran des del carrer Creu Coberta entrevistes i connexions per informar sobre l’ambient i les activitats d’una nova jornada en la qual el carrer gran d’Hostafrancs es convertirà en un lloc per passejar-hi.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open