L’ARCH, entitat gestora de Ràdio Hostafrancs, renova la Junta i aprova adherir-se a la FAECH

L'empresària Mònica Noguera és la nova vicepresidenta i secretària de l'associació

L’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs (ARCH), entitat sense ànim de lucre que gestiona Ràdio Hostafrancs, ha renovat la seva junta rectora, incorporant l’empresària Mònica Noguera com a vicepresidenta i secretària. En l’assemblea ordinària telemàtica feta aquest dimarts, l’ARCH també ha acordat, per unanimitat, iniciar els tràmits per adherir l’entitat a la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH).

Mònica Noguera, nova vicepresidenta – secretària de l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs

La nova junta rectora de l’ARCH continuarà presidida pel periodista hostafranquí Dídac Boza, que dirigeix la ràdio del barri. Amb la incorporació de Mònica Noguera, l’entitat dona un pas més per estar connectada amb el teixit social del barri d’Hostafrancs. Mònica Noguera regenta l’establiment ‘Plats cuinats Hostafrancs’, fundat l’any 1979, i és membre de la Junta de l’Associació de Comerciants Creu Coberta. Des de l’any 2019 també formen part de l’entitat l’expresidenta de l’Orfeó Atlàntida, Anna Cuatrecasas; el periodista i cap de comunicació de l’eix Creu Coberta, Albert Torras, i Concepció Pérez, membre de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs. Els altres membres de la Junta de l’ARCH són Ramon Codony, membre del Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya; els periodistes Xavier Capdevila i Mar Cortès, i Roberto Beceiro, gerent en el sector de la distribució.

D’altra banda, l’associació que gestiona Ràdio Hostafrancs ha acordat per unanimitat iniciar les gestions per adherir-se a la FAECH, la federació que aplega una trentena d’entitats del barri.

En l’acord aprovat per la nova junta rectora de l’ARCH es recorda que l’any 2018 l’entitat es va integrar formalment en el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; l’any 2019 l’ARCH va començar a col·laborar activament amb l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, i des de l’inici de 2020 s’ha incorporat com a entitat sòcia de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. Ara, en coherència amb el mandat estatutari de “col·laborar activament amb les entitats desenvolupen activitats socials, culturals, educatives, lúdiques, esportives o de promoció econòmica i del comerç de proximitat al barri d’Hostafrancs” la Junta rectora de l’ARCH considera oportú iniciar els tràmits per a l’adhesió de l’entitat a la FAECH.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open