Ple del Districte, aquest dijous, amb un pla de xoc per al comerç, els mercats i la restauració

L'equip del regidor Marc Serra presenta una mesura de govern destinats als establiments afectats per la crisi derivada de la pandèmia

El govern del Districte de Sants-Montjuïc presentarà aquest dijous 15 d’octubre un pla de xoc destinat al comerç, als mercats i a la restauració per fer front a la pandèmia de la Covid 19. El pla inclourà mesures de suport econòmic als sectors més afectats per les restriccions i a la crisi ocasionada pel coronavirus. Es tracta d’una mesura s’ha estat preparant en els darrers dies en diverses reunions de l’equip encapçalat pel regidor Marc Serra i format pels consellers de Barcelona en Comú i el PSC que integren l’executiu.

El pla de xoc destinat al sector comercial i la restauració és el punt més destacat de l’ordre del ple del Consell Municipal de Districte que es reunirà en sessió semipresencial. A les 18.30 h s’iniciarà la sessió que presidirà la regidora presidenta del Consell, Neus Munté.

Degut a la situació de prevenció sanitària, només una part dels consellers estarà present en el saló de plens de l’Alcaldia (c. Creu Coberta, 104). El públic no hi podrà assistir presencialment però podrà seguir la sessió en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i també a través de Ràdio Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close