Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc ofereixen publicitat gratis al sector de la restauració

Atesa la situació actual de la pandèmia i les noves restriccions que afecten el sector de la hostaleria i restauració, les emissores locals Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc posen en marxa conjuntament una iniciativa solidària adreçada a tots els bars o restaurants del districte de Sants-Montjuïc que facin servei de menjar a domicili o recollida de menjar preparat a l’establiment. Aquestes dues ràdios de barri ofereixen als establiments afectats la possibilitat d’anunciar-se gratuïtament cada dia, durant tot un mes, als dos mitjans. Aquesta acció solidària s’allargarà fins al 15 de novembre.

Els establiments de restauració que ho desitgin poden sol·licitar l’enregistrament i l’emissió de la seva falca a través de Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants contactant, indistintament amb es adreces publicitat@radiohostafrancs.cat o publicitat@onadesants.com

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open