▶ MARC SERRA, regidor del Districte de Sants-Montjuïc
“A Creu Coberta els preus dels locals segueixen inflats”

El regidor del Districte, Marc Serra, es declara “il·lusionat” per posar en marxa la 'botiga tester' que va proposar l'eix comercial

RÀDIO HOSTAFRANCS
“A Creu Coberta els preus dels locals segueixen inflats”
/
El regidor Marc Serra ha participat en un programa especial de Ràdio Hostafrancs que s’ha fet al carrer Creu Coberta | Foto: Ajuntament de Barcelona

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha dit sentir “molta il·lusió” per implantar una ‘botiga tester’, un local comercial habilitat per l’Ajuntament per ajudar a impulsar negocis emergents, recollint la proposta que va fer fa alguns mesos l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

El regidor s’ha referit al preu dels lloguers com una de les raons per impulsar aquesta iniciativa. “A Creu Coberta els preus dels locals segueixen inflats i del Districte podem donar suport muntant una infraestructura, un local pel qual puguin passar diferents propostes comercials que, un cop s’estabilitzin, passats sis mesos o un any, després puguin buscar un lloc definitiu al barri, ha explicat Serra.

Serra ha participat aquest dissabte 17 d’octubre en un programa especial de Ràdio Hostafrancs amb motiu de la recuperació dels caps de setmana sense cotxes a l’eix Creu Coberta-Sants, i ha donat alguns detalls del projecte ‘botiga tester’. El regidor afirma que es tracta d’”apostar per aquells que més se la juguen i que innoven, i la innovació no ha d’anar renyida amb el comerç tradicional”. La idea de l’Ajuntament és que els projectes comercials que s’ubiquin a la botiga tester siguin escollits i avaluats en un concurs. És el sistema que s’aplica a la ciutat de París des de fa alguns anys.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open