play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ ÀUDIO | PROGRAMA ESPECIAL
Cap a on va la mobilitat urbana?

Col·loqui amb Ancor Mesa, conseller de Mobilitat del Districte de Sants-Montjuïc i Diana Amigó, de la cooperativa Som Mobilitat

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Cap a on va la mobilitat urbana?
/
Col·loqui a l’estudi de Ràdio Hostafrancs instal·lat al carrer de la Creu Coberta, amb Ancor Mesa i Diana Amigó | Foto: Jaime Gaixas

Els carrers de la Creu Coberta i de Sants tornen a ser espais lliures de vehicles a motor els caps de setmana. Des del 17 d’octubre de 2020, en plena segona onada de la pandèmia, cada dissabte i cada diumenge, entre les 9 h i les 21, l’eix viari de 1,9 quilòmetres serà essencialment un espai per a passejar. És una de les mesures de nova mobilitat impulsades per l’Ajuntament de Barcelona, en la línia del que s’està impulsant a altres ciutats d’Europa. Però la nova mobilitat., l’aposta per sistemes sostenibles de transport també pot ser aplicable a l’economia, a les mercaderies, a la venda a domicili. El Districte de Sants-Montjuïc estudia com es podrien aplicar noves fórmules a la mobilitat comercial de l’eix Creu Coberta-Sants. D’això hem conversat a Ràdio Hostafrancs, en ple carrer, amb el conseller de Mobilitat del Districte, Ancor Mesa, i amb Diana Amigó, de la cooperativa Som Mobilitat i de l’Economat Social de Sants.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off