▶ MONTSERRAT BALLARÍN, regidora de Comerç
“Els 40 milions que ha anunciat el Govern per a la restauració són pocs”

La regidora de Comerç de l'Ajuntament espera que es pugui desenvolupar la campanya de Nadal amb mesures de seguretat

RÀDIO HOSTAFRANCS
“Els 40 milions que ha anunciat el Govern per a la restauració són pocs”
/
La regidora de Comerç, Montserrat Ballarín, i la consellera de comerç del Districte, Àngels Boix, van visitar l’estudi a l’aire lliure instal·lat per Ràdio Hostafrancs al carrer Creu Coberta | Foto: Jaime Gaixas

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, considera que els 40 milions d’euros que ha anunciat el Govern com a ajuts directes al sector de la restauració “s’han de distribuir bé i segurament són pocs”. La regidora, del PSC, ha dit a Ràdio Hostafrancs que “aturar la pandèmia no pot recaure sobre un sector i que aquest pateixi totes les conseqüències econòmiques”. “El sector de la restauració està molt castigat. El ‘take away’ és una línia de negoci molt limitada per a la restauració”, afirma la regidora.

Pel que fa a la gestió de la pandèmia per part de les autoritats sanitàries, Montserrat Ballarín assegura “en aquest moment la prioritat és aturar la pandèmia i nosaltres, evidentment, no podem estar en contra de cap mesura del govern de la Generalitat ni del govern de l’Estat que tingui per objectiu aturar aquesta pandèmia”. Retreu, en tot cas, el que considera “un comportament una mica erràtic” amb els anuncis de mesures en les últimes setmanes.

Ballarín és una dels membres del Consistori que ha visitat l’eix Creu Coberta-Sants, per comprovar de primera ma l’ambient del carrer en el primer cap de setmana sense circulació de cotxes ni vehicles a motor. La regidora ha expressat el seu desig que la campanya comercial de Nadal es pugui desenvolupar amb totes les mesures de seguretat per prevenir contagis de Covid-19 i assegura que l’Ajuntament fa mesos que ho prepara pensant en un escenari de pandèmia. Ballarín assumeix que molt probablement, aquest serà un hivern sense cavalcades dels Reis d’Orient.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off