Llogar un pis a Hostafrancs costa ara uns 860 euros de mitjana

Els preus han baixat molt poc al barri -només un 0,9%- en comparació amb l'evolució dels lloguers al centre

El preu mitjà del lloguer d’un pis a Hostafrancs és de 856,8 euros mensuals, segons dades de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona corresponents al segon trimestre de l’any. Això vol dir que al barri s’ha produït una petita baixada de preus, només del 0,9 % respecte al trimestre anterior.

L’impacte de la pandèmia sobre els preus dels lloguers a Hostafrancs és poc rellevant, comparat amb el que ha passat als barris de Ciutat Vella, on la caiguda de preus ha estat del 7,7 % de mitjana i en algun cas, com el del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, la caiguda ha estat del 13%.

Un efecte de la crisi sobrevinguda per l’emergència sanitària és la paràlisi del mercat immobiliari. A tot Barcelona en el segon trimestre es van signar la meitat de contractes que en el trimestre anterior. A Hostafrancs, entre abril i juny es van formalitzar 65 arrendaments, mentre que entre gener i març s’havien signat 111 contractes.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open