Jornada de donació de sang al Casinet

Aquest divendres 30 d'octubre, de 10 a 14 h

El Banc de Sang i Teixits torna al Centre Cívic del Casinet d’Hostafrancs aquest divendres de 10 a 14 h. Aquelles persones que vulguin donar-hi sang han de demanar cita prèvia a donarsang.gencat.cat. El Banc de Sang i Teixits fa una nova crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia de covid-19 per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions i altres dolences.

Després de l’èxit de les darreres jornades celebrades als barris de Sants-Montjuïc, el Banc de Sang organitza una nova recollida de sang al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53) aquest divendres de 10 a 14 h.

Aquelles persones que vulguin donar sang han d’haver reservat hora de forma prèvia a la web donarsang.gencat.cat per evitar esperes i aglomeracions.

S’ha demanat a les persones que s’acostin al Casinet que portin guants i mascareta. En arribar a l’espai de donació es demana als donants que es rentin les mans, que omplin un qüestionari amb un bolígraf d’un sol ús i se’ls pren la temperatura per descartar que tinguin febre abans de procedir a la donació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open