▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Entre les restriccions anti-covid i una operació policial de nom sorprenent

Tertúlia amb Teresa Agustí (Esbart Ciutat Comtal), Jordi Clausell (AV Hostafrancs) i Àlex Barragan (Ona Sants-Montjuïc)

RÀDIO HOSTAFRANCS
Entre les restriccions anti-covid i una operació policial de nom sorprenent
/
D’esquerra a dreta: Jordi Clausell, Teresa Agustí i Àlex Barragan

L’evolució negativa de les dades de la pandèmia centra la vida quotidiana a tots els barris de la ciutat, a tot el país i arreu del món. Aquí acabem la setmana amb noves restriccions per intentar aplanar la corba de contagis i d’ingressos hospitalaris. La setmana ens deixa una operació de la Guàrdia Civil contra una suposada trama de finançament irregular del procés. Una investigació dirigida pel jutge d’instrucció número 1 de Barcelona, que parla d’una hipotètica connexió russa amb l’objectiu de la independència l’any 2017. Polèmica pel nom que la Guàrdia Civil ha posat a aquesta actuació “Operació Volhov”, El riu Volhov va ser escenari d’una batalla de la Segona Guerra Mundial en la qual els soldats enviats per Franco amb la ‘División Azul‘ van fer costat a l’Alemanya nazi de Hitler.

Tertúlia amb Teresa Agustí, directora de l’Esbart Ciutat Comtal; Jordi Clausell, secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, i Àlex Barragan, de l’emissora Ona de Sants-Montjuic (Ateneu Popular de Sants).

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open