Intent d’entrar a un pis del carrer Rector Triadó enfilant-se per la façana

Va passar la nit de dimecres 11 de novembre, segons l'Associació de Veïns

RÀDIO HOSTAFRANCS
Intent d'entrar a un pis del carrer Rector Triadó enfilant-se per la façana
/

 

Veïns del carrer Rector Triadó han alertat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana sobre possibles intents d’entrada a habitatges escalant per la façana exterior. En concret, segons l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, es va produir un cas la nit de dimecres 11 a dijous 12 de novembre. Un grup de nois joves hauria intentat entrar a un pis enfilant-se per un tub de canalització de cablejat.

Entre el veïnat existeix la sospita que els autors d’aquests fets estarien relacionats amb els grups que en els darrers temps han protagonitzat accions delictives al barri i que, durant mesos, van tenir com a epicentre, un local ocupat a la plaça de Joan Pelegrí, local que va quedar desallotjat, finalment, el dia 26 de juliol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open