L’alcaldessa visita Creu Coberta i comprova el funcionament d”Obrim carrers’

Ada Colau ha estat a algunes de les botigues de l'eix i ha escoltat de primera ma les preocupacions dels comerciants

Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha visitat aquest dissabte el carrer de la Creu Coberta, en una jornada més de ‘Obrim carrers’ la mesura municipal que converteix l’antiga carretera en un passeig des de la plaça d’Espanya fins al barri de Sants-Badal. Colau i el regidor del Districte, Marc Serra, han recorregut el carrer i algunes de les botigues. El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, ha acompanyat l’alcaldessa, el regidor i diversos consellers del Districte en la visita als comerços. Llanas ha traslladat als representants municipals les preocupacions dels comerciants i, en aquest moment especialment, de bars i restaurants, els més castigats ara per ara per les restriccions anti-covid.

El sector comercial del barri ha expressat el seu suport a la mesura de l’Ajuntament que permet pacificar el carrer que s’omple de persones que passegen o entren a les botigues cada cap de setmana.

L’alcaldessa ha tastat les empanades de ‘La Empanada de Papá’, establiment que, com tota la restauració, veu limitada la seva activitat a la venda de menjar per emportar.

L’alcaldessa Colau i el regidor Serra també han visitat el Meeting Point, on Llanas els ha posat al dia de l’evolució de l’espai que gestiona l’Associació de Comerciants i els ha informat sobre alguns projectes que s’hi desenvolupen relacionats amb la sostenibilitat i la cultura.

 

Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

Al Meeting Point, el periodista Albert Torras, ha entrevistat l’alcaldessa per a Ràdio Comerç en una entrevista que es difondrà el proper dilluns 16 de novembre.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off