Ada Colau: “L’eix Creu Coberta tenia raó en reclamar la pacificació del carrer per dinamitzar el comerç”

Declaracions de l'alcaldessa de Barcelona a Ràdio Comerç durant la visita d'aquest cap de setmana a Hostafrancs

RÀDIO HOSTAFRANCS
Ada Colau: “L'eix Creu Coberta tenia raó en reclamar la pacificació del carrer per dinamitzar el comerç”
/

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, afirma que l’Associació de Comerciants Creu Coberta “tenia raó en reclamar la pacificació del carrer com a estratègia de dinamització del comerç” i que l’estratègia “funciona”. Colau entén que així ho demostren el resultats de la mesura ‘Obrim carrers’ que s’aplica cada cap de setmana a l’eix Creu Coberta-Sants. L’alcaldessa ho ha deixat dit durant la visita que va fer dissabte passat al carrer de la Creu Coberta i en l’entrevista que va concedir a Ràdio Comerç.

L’alcaldessa va aprofitar per felicitar l’Associació de Comerciants de Creu Coberta per impulsar un mitjà com és Ràdio Comerç destinat a la informació específica destinat al sector en un moment de dificultat econòmica com l’actual.

Colau, acompanyada pel regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, va visitar l’eix comercial d’Hostafrancs en el que considera un dels casos d’èxit de l’urbanisme tàctic que aplica l’Ajuntament.

Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off