Sortejos de Nadal i Reis a Ràdio Hostafrancs i a l’Associació de Comerciants Creu Coberta

La ràdio rifarà participacions de la Grossa per al públic general i sis mesos de publicitat gratis per a un comerç associat a l'eix

Ràdio Hostafrancs participa en la campanya de lots de Nadal i Reis impulsada per l’Associació de Comerciants Creu Coberta. Igual que faran els comerços de l’eix, el dia 22 de desembre la ràdio del barri sortejarà regals destinats tant als establiments associats a Creu Coberta com al públic en general. En concret, una de les botigues o empreses vinculades a l’Associació de Comerciants guanyarà el servei de publicitat gratis durant sis mesos a Ràdio Hostafrancs. Per al públic en general la ràdio sortejarà cinc lots de participacions de La Grossa de Cap d’Any consistents en dues butlletes cada lot, de manera que els cinc guanyadors tindran opció de guanyar fins a 40.000 euros, en el cas que algun dels números de la butlleta resulti premiat amb La Grossa el dia 31 de desembre.

Publicitat gratis durant tota la primera meitat de 2021

Dimarts 22 de desembre, a les 18 h, en una emissió en directe, es farà el sorteig en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. Els prop de 200 establiments associats entraran en la rifa d’una campanya gratis de publicitat a Ràdio Hostafrancs que es llançarà el dia 2 de gener de 2021 i que es prolongarà de manera estable fins al 30 de juny. La campanya, destinada exclusivament als establiments associats a Creu Coberta, consistirà en l’emissió de 6 falques diàries, de dilluns a diumenge, a través del 98.0 de la freqüència modulada i de l’emissió per internet de Ràdio Hostafrancs. També s’inclourà un bàner de publicitat del comerç premiat a la pàgina web radiohostafrancs.cat.

Participacions gratis de ‘La Grossa d’Hostafrancs’

En el mateix sorteig del 22 de desembre, es rifaran les participacions de ‘La Grossa’ emeses per Ràdio Hostafrancs i Plats cuinats Hostafrancs. En aquest concurs podrà jugar tothom que ho vulgui fer. Per participar nomès caldrà respondre alguna de les preguntes senzilles que es llançaran a través del compte d’Instagram @radiohostafrancs durant les pròximes setmanes. El joc començarà dilluns 23 de novembre i durarà tot un mes, fins dilluns 21 de desembre. L’endemà, el dia 22 de desembre, sabrem qui son les cinc persones guanyadores de les butlletes que poden portar la sort al barri d’Hostafrancs

Lots de Nadal dels comerços de Creu Coberta

L’eix comercial Creu Coberta posa en marxa una campanya de lots de Nadal per tal que els establiments associats puguin oferir regals als seus clients. Els premis poden consistir en un producte o lot de productes, un val per a un restaurant o un altre tipus d’establiment, etcètera. Per participar els clients podran omplir unes paperetes que es dipositaran en les urnes que hi haurà a cada establiment. El dia 22 de desembre, cada comerç farà el seu sorteig entre els clients que hagin participat.

El sorteig dels Lots de Reis de Creu Coberta, el 5 de gener

El dia 5 de gener l’Associació de Comerciants de Creu Coberta sortejarà quatre lots de 250 euros en vals de compra als establiments de l’eix. El resultat d’aquest sorteig també es donarà a conèixer a través de Ràdio Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off