▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Reobertura de bars, restaurants, cultura i esports

Tertúlia amb Jordi Folck, Lluïsa Erill i Pepe Pérez Calvo

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Reobertura de bars, restaurants, cultura i esports
/

Aquesta setmana a la tertúlia de Ràdio Hostafrancs he, comentat la reobertura de bars, restaurants, teatres, cinemes i gimnasos a partir d’aquest dilluns 23 de novembre. També hem parlat d’educació i de l’univers infantil al qual es va dedicar l’escriptor i pedagog italià Gianni Rodari. Aquest anys es commemora el centenari del seu naixement. El comissari de l’any Rodari, l’escriptor i creador Jordi Folck, ha participat a les ‘Converses de Ràdio Hostafrancs‘. També hi han intevingut la presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Lluïsa Erill, i el conseller-portaveu del grup d’ERC al Districte de Sants-Montjuïc, Pepe Pérez Calvo.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open